Dezinfectie

Prestam Dezinfectii Profesionale prin Nebulizare (ULV), pentru agenti economici si pentru persoane fizice.

Folosim aparatura profesionala si substanțe avizate de Ministerul Sănătății. Avem personal calificat si autorizat.

CE ESTE DEZINFECTIA?

Dezinfectia – este un complex de masuri care se aplica cu scopul decontaminarii microbiene a obiectelor, suprafetelor, mainilor etc.
Dezinfectia urmareste distrugerea, indepartarea sau micsorarea numarului de germeni, pana la limita la care prezenta acestora nu mai creeaza risc de imbolnavire. Substantele care se folosesc pentru dezinfectie se numesc substante dezinfectante.
Rezultatul dezinfectiei trebuie sa fie distrugerea a 99-99,9% a germenilor. Din punct de vedere al scopului urmarit dezinfectia poate fi:
Profilactica – se efectueaza in scopul distrugerii eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni. Dezinfectia profilactica trebuie precedata de deratizare si dezinsectie.
De necesitate – se efectueaza pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la eliminarea focarului.

Importanta dezinfectiei

Dezinfectia este o metoda a igienei destinata in primul rand decontaminarii mediului de germeni patogeni, microbieni si inframicrobieni.
In profilaxia infectiei, in general, dezinfectia este principala metoda de indepartare, neutralizare sau distrugere a germenului patogen, iar prin extinderea asupra mucoaselor si a pielii, dezinfectia poate avea si un rol terapeutic ajutant local.
Din punct de vedere calitativ si cantitativ, dezinfectia are mai multe faze:
– asigurarea reducerii numarului sau concentratiei de germeni sub o limita (infectanta).
– anularea sau neutralizarea calitatilor agrasive ale acestora (inactivare).
– distrugerea lor totala (sterilizarea).

REALIZAREA DEZINFECTIEI

Dezinfectia realizata de noi este efectuata prin:
Pulverizarea cu ajutorul pompelor de joasa presiune sau pompelor de mare presiune (atomizoare)
Nebulizarea (dupa caz, termonebulizarea) nebulizare cu ajutorul nebulizatoarelor ULV (Ultra Low Volume) – generatoare de ceata rece
Dezinfectia prin Nebulizare (ULV) – Procedura se realizeaza cu ajutorul unor aparate speciale denumite ULV (Ultra Low Volume) cu ajutorul cărora se pot dispersa substanțele dezinfectante în particule de ordinul micronilor 5-50, astfel substanta dezinfectanta este pulverizara pe toata suprafata, realizându-se astfel dezinfectia profesională.
Este realizata numai cu substante avizate de Comisia de Biocide din Cadrul Ministerului Sanatatii.
Spre deosebire de procesul de dezinsectie, care este o interventie de remanenta, dezinfectia este o interventie de contact, care distruge  virusii prezenti in zonele tratate intr-o perioada de timp cuprinsa intre 10-30 minute, in functie de tipul agentului patogen si de concentratia specifica fiecarui tip de infestare, conform indicatiilor de pe eticheta!
Ne straduim sa va oferim cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate.
Oferim atat consiliere gratuita in alegerea solutiei optime, precum si suport tehnic de specialitate. Pentru o evaluare gratuita si o oferta de pret in functie de necesitati va invitam sa ne contactati.