Deratizare

Ce Este Deratizarea?

Operatiile de deratizare au ca obiectiv oprirea dezvoltarii rozatoarelor si ulterior eliminarea definitiva a acestora din mediul in care traiti. Exista multe solutii sau metode din punctul de vedere al operatiei de deratizare care se pot transforma in  tipuri de servicii, de care puteti beneficia cu ajutorul nostru
Deratizarea are loc atat in interior, cat si in exterior, cu scopul eliminarii locurilor de adapost si a impiedicarii patrunderii rozatoarelor in interior.
Deratizarea este de doua feluri: profilactica, numita si preventiva si terapeutica sau de combatere.
Masurile de combatere a acestor sobolani si soareci vizeaza, in primul rand, eliminarea  surselor de apa si de hrana, in special a gunoiului menajer. Se poate actiona, ulterior, prin procese mecanice precum capcane, aparate cu ultrasunete, dar si prin procese chimice, ca de exemplu momeli.
Reusita operatiilor este garantata de metodele alese si de produsele folosite. Efectele secundare nedorite sunt eliminate prin actionarea rapida in evaluarea daunatorilor, care trebuie facute corect si la timp. Cand ati observat aparitia rozatoarelor, trebuie sa contactazi  imediat o firma certificata si autorizata pentru servicii DDD.
Deratizarea este un proces important deoarece rozatoarele (sobolani, soareci) se inmultesc foarte repede si transmit boli grave precum: bruceloza, febra aftoasa, trichineloza, leptospiroza, gastroenterita virotica, toxi infectiile alimentare, etc.  Rozatoarelor le place sa se nasca la adapost, in interiorul unei case, al unei fabrici sau chiar in interiorul unei cladiri de birouri. Prevenirea acestor  boli se realizeaza  prin deratizare!
Soarecele de casa este specia de soareci cel mai des intalnita: le  place sa traiasca la comun cu oamenii. Este usor de recunoscut deoarece are urechile mari si rotunjite, botul ascutit si un colorit cu nuante de gri sau maro. Este omnivor si poate  consuma orice tip de hrana. Soarecii rod  lemn (mobila, usi, podele, pardoseli, etc), plastic (pungi alimentare, fire de electricitate, cabluri de internet, usi de garaj, inclusiv cauciucurile sau cablurile de sub capote. Se pot catara cu usurinta pana in podurile caselor, si au nevoie de un spatiu foarte mic, in comparatie cu dimensiunea corpului, pentru a-si face culcusul. Soarecii si sobolanii isi insemneaza teritoriul prin urina si excremente.
Transmiterea bolilor de la razatoare la om se produce foarte usor si este de doua feluri: directa si indirecta. Prin ranile deschise si intrarea in contact cu saliva, urina, excrementele rozatoarelor sau prin consumarea  alimentelor sau  apei contaminate, avem de-a face cu transmitere directa. Transmiterea indirecta se realizeaza prin acarieri, capuse si purici ce transmit infectia la om.

Cum Lucram?

Oferim NON-STOP servicii de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie! Ne adaptam la nevoile fiecarei situatii si stim cat de important este sa putem intervenii imediat. Serviciile noastre sunt realizate in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului iar solutiile utilizate nu sunt periculoase pentru oameni sau  animale.
Deratizarea reprezinta un proces absolut necesar cand aveti de a face cu rozatoarele. Conform legislatiei in vigore, deratizarea se face regulat: o data la trei luni, in scopul prevenirii refacerii rapide a coloniei daunatorilor sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.
Pe toata perioada contractuala, societatea noastra va ofera GARANTIE. La terminarea serviciilor de Deratizare se semneaza un proces- verbal, necesar organelor de control (DSP, DSV), in care sunt notate toate caracteristicile interventiei: data efectuarii lucrarilor, cantitatea si denumirea solutiilor folosite, metodele utilizate, etc. Acest proces- verbal, va sustine activitatea in cazul in care organele competente efectuaza inspectii si reprezinta documentul in baza caruia se poate face dovada lucrarilor prestate.
De-a lungul anilor, activitatea noastra s-a desfasurat avand multiple obiective: Deratizare Restaurante, Deratizare baruri, Deratizare Cinematografe, Deratizare Spitale, Deratizare Case, Deratizare Scoli si Gradinite, Deratizare Cabinete Medicale, Deratizare Birouri, Deratizare blocuri, Deratizare Hale, Deratizare Parcuri, Deratizare Spatii Verzi, Deratizare Centre Comerciale.
Ne straduim sa va oferim cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate.
Oferim atat consiliere gratuita in alegerea solutiei optime, precum si suport tehnic de specialitate. Pentru o evaluare gratuita si o oferta de pret in functie de necesitati va invitam sa ne contactati.